Catturali | NITE | June 21st | Sanne den Hartogh et al.NITE
Sluit
Sluit

Does size matter?

Catturali vond plaats in seizoen 22/23. Wil je op de hoogte blijven wanneer wij met een nieuwe voorstelling in een theater bij jou in de buurt spelen? Schrijf je hier in voor onze reminder en mis niks!

REMIND ME!

Een andere wereld. Twee mannelijke wezens. Rusteloos. Hun overontwikkelde geslachtsdelen slepen onhandig over de vloer. Hunkerend naar Een Vrouwtje, hoewel ze er nog nooit een hebben gezien. Hun fysieke driften drijven hen voort. In een onbekende taal wentelen ze zich in fantasieën en, verlangend naar iets buiten hun huidige realiteit, koesteren ze waardevolle relikwieën van lang vervlogen dames.

Dan verschijnt er een derde jager die extra hersenkracht lijkt te hebben. Na wat snoeverij over en weer stemt het trio ermee in een (enigszins gevaarlijke) vrouwenval te bouwen. Zullen ze slagen en zal hun bestaan eindelijk richting krijgen?

Catturali is een absurdistische parodie op dominantie en machismo.

** Catturali is language no problem **

tickets

credits

Regie en spel: Sanne den Hartogh, Bram van der Heijden, Bram de Laere | compositie en muziek: Noa Eyl | kostuums: Tania Ballve Fernandez, Helga Richter | rigging: Christiaan Wijnholds | techniek: Jan Alfers van Koot

tourlist

jun
wo 21 jun 20:30
Agenda

Catturali

Theater de Machinefabriek Groningen

Stories

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.