Inleiding voor onderweg - Podcast - NiteNITE
Sluit
Sluit

Inleiding voor onderweg – Podcast

Ga jij naar een voorstelling van het Noord Nederlands Toneel, Club Guy & Roni of NITE? Luister onze podcast Inleiding Voor Onderweg

Op de fiets, in de auto of lopend naar het theater toe hoor je alvast wat je kunt verwachten, in de INLEIDING VOOR ONDERWEG-Podcast. (Maar je mag de podcast natuurlijk ook na afloop luisteren). Denk je, hoe beluister ik een podcast? Dat leggen we hieronder uit.

Waar gaat de voorstelling over? Wie zijn de makers? Hoe is de voorstelling ontstaan? We spreken experts over thema’s die in de voorstelling aan bod komen en interviewen mensen die meewerken; acteurs, de dramaturg, decorbouwer of kostuumontwerper.

Hieronder vind je een selectie van onze Inleiding voor Onderweg-podcasts van afgelopen jaren:

https://soundcloud.com/noord-nederlands-toneel/zinderella-inleiding-voor-onderweg-podcast-door-nite-maas-theater-dans

https://soundcloud.com/noord-nederlands-toneel/beforeafter-inleiding-voor-onderweg-podcast-door-nite-noord-nederlands-toneel-club-guy-roni

https://soundcloud.com/noord-nederlands-toneel/freedom-the-warmup-introduction-by-club-guy-roni

https://soundcloud.com/noord-nederlands-toneel/dear-winnie-inleiding-voor-onderweg

Hoe beluister ik een podcast?

Een podcast is een audio-fragment dat je gratis kunt beluisteren, op je smartphone of via je computer. Waar en wanneer je maar wilt. Je kunt hem van tevoren downloaden, live afspelen of opzoeken in een podcast-app. Hierboven kun je de podcasts direct afspelen of downloaden, op je telefoon en op je computer.

Heb je een i-phone? Dan kun je onze podcasts hier vinden in de i-tunes app en apple podcasts.

Heb je een android telefoon? Download dan de podcastapp Stitcher in de playstore. Zoek naar “Noord Nederlands Toneel” bij “shows”. Of klik hier als je de app al hebt ge├»nstalleerd. Je kunt ook de Google podcastapp downloaden, en vervolgens naar het podcastkanaal van het NNT.

Je kunt onze podcasts ook vinden op spotify.

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.