Openbare repetitie Dear Winnie - NiteNITE
Sluit
Sluit

Openbare repetitie Dear Winnie

Stap middenin het maakproces van onze nieuwe voorstelling Dear Winnie, op maandag 23 september.

Dat is even geleden: een openbare repetitie in eigen huis. We zetten de deuren van Bloemstraat 38 (De Machinefabriek) open voor een intieme openbare repetitie. Voor vijf euro zie je hoe we aan een voorstelling werken, ontmoet je negen gastactrices van DEAR WINNIE, kun je hen vragen wat je wilt en merk je of het stuk iets voor jou is.⁠ De openbare repetitie is Engelstalig, want de voorstelling wordt Language No Problem – dus neem gerust niet-Nederlandstalige vrienden mee.

In Dear Winnie, worden de verhalen van negen actrices, zangeressen en performers met Afrikaanse roots (uit o.a. Zuid-Afrika, Kameroen, Ghana, Suriname en de Caraïbische eilanden ) verweven met dat van Winnie Mandela, activiste tegen het Nederlandse apartheidsregime. Verhalen over een gedeelde geschiedenis, verbonden aan die van Nederland, vol kracht, meedogenloos eerlijk en met kiemen van inspiratie en hoop.

Tickets zijn €5,-
€2,50 (CJP/Student)
Gratis voor NNT vrienden (Word ook NNT vriend: nite.nl/vriend)

Kaarten

Maandag 23 september
Programma 20:30 uur
(Deur open 19:45 uur)
Bloemstraat 38, Groningen

Let op: Deze openbare repetitie is in de bloemstraat 38 (Theater de Machinefabriek) en is Engelstalig.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.