2DANCE - NiteNITE
Sluit
Sluit

Wil je graag dansen? Zoek niet verder!

NITE en Club Guy & Roni introduceren 2DANCE: workshops voor niet-professionele dansers door contemporary dancer Gaja Rupnik Karuso (Poetic Disasters Club, Before/After). De workshops zijn wekelijks in Theater De Machinefabriek, Bloemstraat 38.

BACK2THE BODY
BACK2THE BODY is de ’twisted sister’ van 2DANCE; een meditatieve en improviserende dansles waarbij je kunt bewegen zoals je wilt. Geen ervaring nodig! We beginnen met een korte introductie met richtlijnen waarna we je uit je hoofd haalt en terug sturen naar het lichaam!

meer back to the body

Over Gaja Rupnik Caruso
“Ik ben geïnteresseerd in het creëren van body positive workshops waarin vloerwerk, contact en improvisatie centraal staan. De focus ligt op het ontwaken van ons innerlijke kind en de behoefte om te testen, proberen en ontdekken. Ik ben benieuwd of elke persoon zijn leerproces herkent als we complexe coördinaties, fantasierijke choreografieën en stoere danstrucs aanpakken, en door dat proces een nieuw soort geduld en vriendelijkheid voor onszelf vinden. De cursus is voor alle niveaus, lichamen en achtergronden. Iedereen is welkom!”

Lessen
De lessen beginnen weer vanaf 12 september en zijn te volgen op iedere dinsdag en vrijdag van 18:30 tot 20:00.

Kosten
Dagkaart: € 7,50
Maandkaart 1x per week les: € 25,00
Maandkaart 2x per week les: € 40,00
Let op: PIN ONLY.

Geef je op!
De 2Dance workshops worden wekelijks gehouden in Theater de Machinefabriek, Bloemstraat 38 in Groningen. We werken zeer flexibel; je kan elke week beslissen of je mee wilt doen of niet.


IK DOE MEE

 

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn? Vul je gegevens in en we mailen je

Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.

Nooit meer iets missen en een reminder ontvangen als we in de buurt zijn?

Nooit meer iets missen
Met het opgeven van mijn e-mailadres geef ik toestemming om op de hoogte gehouden te worden via e-mail over de voorstellingen en activiteiten van NITE + Club Guy & Roni.